Aanbod

Wat Fun Move jou aanbiedt

  Fitness Fun Move is uitgegroeid tot een all-round aanbieder voor iedereen die bewust kiest voor een gezonde levensstijl.


Basis: fitness met of zonder abonnement voor 1jaar of 1 maand of beurtenkaart.
Voor iedereen die zelfstandig kan trainen met cardio-of krachttoestellen en dat 7/7 van 7u s'morgens tot 22u. 

Basis begeleiding: met onze 24/7 Coach
Onze 24/7 Coach staat tot je beschikking voor oefeningen en workouts. Kies het juiste programma én zie je gewicht dalen.

Medium begeleiding: 10 weken resultaatsprogramma
Voor alle gemotiveerden die snel resultaat willen, maar niet weten of ze dit lang zullen volhouden hebben wij een mooi programma gecreëerd met training en coaching. Dit is geen abonnement en je bent vrij na deze 10 weken wat je wenst te doen. Ideaal voor mensen die snel willen afvallen voor een trouw, een zomerlijf, na een zwangerschap, radicaal levenstijl willen veranderen, ...

Premium Begeleiding: Personal training (PT) met Peter Van De Velde
Voor zij die beseffen dat resultaat belangrijk is, wordt een programma samengesteld dat zowel training-voeding als motivatiecoaching bevat.  De begeleiding kan per tijd/periode of per resultaat. Het aanbod is steeds op maat, dus een kort gesprek is steeds noodzakelijk. Het aanbod is natuurlijk geheel vrijblijvend. Wil je weten wat Personal Training voor jou kan betekenen? Vraag nu je GRATIS 15min PT aan (zie bij lid worden)!

Premium Begeleiding: Small Group Training (SGT) met Peter Van De Velde
Train je liever met je vrienden of vriendinnen samen? Willen jullie als jonge mama's de vriendschap onderhouden en tegelijk de babykilo's verliezen? Wil je de moeder-dochter/vader-zoon relatie aanhalen met een sportieve training? Dit is jullie kans om op een betaalbare manier samen te trainen wanneer het jullie past! Dit aanbod geldt ook voor zwemcoaching.

Premium Begeleiding: Mental Coaching met Peter Van De Velde
Worstel je met resultaten, staan gevoelens in de weg van uw succes. Spreek met Peter, hij heeft zich de laatste jaren door heel wat uitdagingen geworsteld: overlijden van zijn ouders, een zaak overgenomen zonder voorkennis, een kind erbij, ... en toch behaalde hij dit: een succesvolle zaak, Belgisch kampioen zwemmen, internationaal debatingkampioen, voorzitter van een Public Speaking club, een gezin in evenwicht... Peter heeft het allemaal ondergaan en weet als geen ander hoe u zich voelt op dit moment. Contacteer hem voor een vrijblijvend gesprek van 15min. 

Premium Begeleiding: Zwemcoaching door 5x Belgisch kampioen zwemmen Peter Van De Velde
Peter begeleidt volwassenen die gefocused zijn op zwemstijlverbetering en sneller willen zwemmen bvb tijdens een Triathlon, zwemmarathon, etc. Ook competitiezwemmers die de "tips en tricks" willen leren om op het belangrijkste moment gefocused te blijven én te winnen zijn welkom. 


In Groep: De AFSLANKbattle
Samen naar een fitter leven in slechts 10 weken (29jan tot 1 april).
We gaan samen begeleid door de 10 weken met training en leefstijl/voedingsadvies. Deze intensieve opvolging zal u in staat stellen om effectief resultaat te halen. Daarna bent u vrij in uw keuze. Omdat we overtuigd zijn van haar succes bieden we hier een "geen resultaat=geld terug garantie". Deze Battle is VOLZET, schrijf u in voor de volgende battle via welkom@fun-move.be. 


In Groep: Bootcamp Lievegem
Voor diegenen die graag de groepsdruk ervaren, maar toch persoonlijke aandacht willen. Dit programma is ideaal voor starters en half gevorderden. De oefeningen zijn aanpasbaar en gefocust op functionele training. Door de bewegingen die je elke dag doet te versterken, ga je automatisch fitter worden. Ideaal voor ladies die verandering willen zien op vlak van buik en billen (BBB).
Door de kleinschaligheid geven we veel persoonlijke aandacht. De Bootcamps vinden zowel buiten (voorjaar/zomer als binnen (najaar/winter) plaats op privédomein. Ervaar het zelf en doe eens GRATIS een beurt mee!

De lessen gaan telkens door op maandag en woensdag om 19u30 (tot 20.15u).
(bezoek onze fb-pagina: bootcamp lievegem-zomergem)

In Groep: Start to fitness
Leer in groep de basis van fitness. Deze sessie zijn voor de absolute beginners. Hoe leren we correct te bewegen? Welke beweging zorgen ervoor dat we fitter door het leven gaan? Deelnemen kan via een beurtenkaart. Contacteer ons via ons contactformulier of bel op 093727168.
De lessen gaan door op:
- Dinsdag: 10u-10u45
- Woensdag: 9u-9u45
- Vrijdag: 12u-12u45

 
Voor iedere leeftijd en wens kunnen wij iets aanbieden, dus kom in actie én contacteer ons.
 
-Wij laten de goede voornemens geen "goede voornemens" blijven!-